5 agosto, 2021

Requiem de Mozart participatiu de l’Obra Social “la Caixa”

Els dies 29 i 30 de juny s’interpretara el Requiem KV 626 de Wolfgang Amadeus Mozart a l’Auditori de Barcelona organitzat per l’Obra Social “la Caixa”.

Els concerts participatius de l’Obra Social de la “la Caixa” constitueixen una experiencia única que reuneix cantans aficionats de la música coral amb orquestres, cors, solistes i directors profesionals i de prestigi en l’interpretació de partitures emblematiques del repertori simfònic-coral de tots els temps.

L’Obra Social “la Caixa” impulsa aquesta activitat participativa que és va iniciar a Barcelona al 1995 amb El Messies de Händel, i que ho ha portat posteriorment a diverses ciutats espanyoles que s’han sumat al projecte amb un important èxit d’acollida i de participació. Posteriorment s’ampliat el repertori simfònic-coral de tots els temps com el Requiem de W.A.Mozart i el Carmina Burana de C.Orff.

Desde 1995, més de 24.000 participants han cantat les parts corals de les obres programades i aprop de 235.000 persones han anat als concerts realitzats en nombroses ciutats espanyoles.

En el Requiem de Mozart que s’interpretara aquets dies conptara amb els següents interprets:

Isabel Monar – Soprano

Marina Rodríguez-Cusí – Mezzosoprano

David Alegret – Tenor

Joan Martín Royo – Baríton

Cors Participatius

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana (Dir: Jordi Casas)

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Matthias Bamert – Director