29 julio, 2021

XII Festival de Músiques Religioses i del Món. Girona 2011

El Festival de Músiques Religioses i del Món de Girona dedica la seva dotzena edició a dos conceptes fonamentals tant en l’art com en la vida: La curiositat i el respecte. La pluralitat artística i el gaudi estètic ens fa repensar-nos a nosaltres mateixos ja que renoven la nostra manera de veure i sentir una realitat cada cop més polièdrica. Així, el FMRiM ens formula també preguntes sobre les múltiples identitats de la nostra societat directament relacionades amb la convivència i el respecte a la diferència.

Entre els principals punts d’interès del programa convé destacar: María Bayo & Cors de Girona que obriran el Festival, Pablo Milanés, Musica Reservata & Peter Phillips, Stile Antico, Anoushka Shankar, Divan & Prem Sanyas, Uri Caine & Ensemble, Ballet Reial de Cambodja, Cantus Cölln i amb un total de 19 concerts programats entre els quals hi haurà dues produccions pròpies, sis programes d’encàrrec, dues coproduccions, dues estrenes i diversos concerts únics a Espanya.

El Festival és celebrara entre els dies 28 de juny fins el 10 de juliol en varios espais emblematics de Girona com la Catedral, Esglèsia de Sant Fèlix, Escales i Claustre de la Catedral, Auditori de Girona i l’Auditori de la Mercè.

Per a més informació podeu consultar la web:

www.girona.cat/musiquesreligioses