26 julio, 2021

Trio Arriaga

Festival Mas i Mas 2011

Dimecres 31 d’agost de 2011

Concert de cloenda a l’Auditori de La Pedrera de CtalunyaCaixa

 

 

F.Mendelssohn: Piano Trio núm. 1 en re menor, op.49

L.Bernstein: Piano Trio

A.Piazzolla: Cuatro Estaciones Porteñas

 

Felipe Rodríguez – Violí

David Apellániz – Violoncel

Daniel Ligorio – Piano

 

 

El concert de cloenda de La Pedrera va ser fantàstic en les mans del apassionat Trio Arriaga. La primera partitura va ser el Piano Trio núm. 1 en re menor de Mendelssohn on els interprets desde la primera nota fins l’última estaven completament entregats a la música i al públic. L’interpretació de la partitura va ser del tot apassionada, plena de musicalitat profunda i excel·lentment treballada. El Trio Arriga es caracteritza per la gran entrega que tenen a la música que interpreten amb una gran qualitat com instrumentistes i com a músics, a més s’ha de destacar que son uns músics que quan pujen a un escenari disfruten molt interpretant la música i aixó és transmet cap al públic directament. A més hi ha una compenetració absoluta entre ells que fa que els tres vagin completament en una sola unió.

La segona partitura del programa va ser el interesant i poc interpretat Piano Trio de L.Bernstein. És una partitura molt poc coneguda i d’una gran qualitat musical, ja que esta plena de contrastos musicals, textures tímbriques diferents, energies i vitalitats diferents i que el Trio Arriaga va fer una interpretació excel·lent.

El concert va acabar amb l’obra de Piazzolla “Cuatro Estaciones Porteñas” on els interprets varen seguir disfrutant i fent disfrutar amb la música amb una versió amb molta força, energia, passió, sang calenta i amb una grandisima comunicació.