27 julio, 2021

Aires americans a quatre mans

Festival Mas i Mas a la Sala de Música de Cambra del Palau de la Música

 

Dimecres 24 d’agost de 2011

 

– John Coriliano: Obertura

– Carlos Gustavino: Romance de Plata

– Astor Piazzolla: Dos tangos

-Johannes Brahms: Dansa hongaresa

 

NEXUS PIANO DUO

Joan Miquel Hernández i Mireia Fornells – piano a quatre mans

 

El concert va començar amb l’Obertura de J.Coriolano. El Nexus Piano Duo va interpretar la partitura amb molta frescura, entusiasme i compenetració.

Aquest duo de pianistes pel que més destaca és per la seva gran conpenetració que hi ha entre ells, ja en comtes de semblar que toquen a quatre mans sembla que toquen a dues mans entre dos persones. La seva manera de tocar i interpretar la música és del tot musical amb molt bons frasejos,amb molt bones dinamiques i gran energia, amb una molt bona expresió comunicatica i amb una gran feina amb les partitures que interpreten ja que és nota per on volen que flueixi la música en tot moment amb aquesta gran compenetració que hi ha entre ells.

El concert va seguir amb la partitura de C.Gustavino on varen mostrar la part més expresiva-romàntica i càlida del Duo pianistic.

Els tangos de Pazzolla varen estar tocats amb pasió i caràcter musical i amb molta garra que és el que necesita precisament aquesta música.

L’entusiasme del públic va ser tant gran que ens varen obsequiar amb una dansa hongaresa de J.Brahms on va continuar la frescura, força i ganes de fer bona música del NEXUS PIANO DUO.

 

Ofèlia Roca