26 julio, 2021

Cóctel Vocal

Festival Mas i Mas a La Pedrera

 

Divendres 19 d’agost de 2011

 

R.Schumann: Du bist wie eine Blime

R.Strauss: Morgen

W.A.Mozart: Zeffiretti lusinghieri (Ilia) de Idomeneo

F.J.Haydn: HobXVII-6: Andante con variazioni (piano solo)

A.Weber: Kommt ein schlanker Bursch gegangen (Ännchen) de Der Freischütz

F.Léhar: Meine Lippen, sie küssen so hei (Giuditta) de Giuditta

 

Júlia Farrés-Llongueras – Soprano

Alfredo Abbati – Piano

 

 

El concert va funcionar desde el principi fins al final, ja que els interprets varen mostrar la seva bona profesionalitat tant individualment o com a duo.

 

Júlia Farrés és una soprano amb una veu solida, de bell timbre, amb una tècnica segura i treballada, amb molt bona musicalitat i amb un saber estar a sobre de l’escenari.

Les dues primeres peces del concert pertanyen al Lied alemany on Farrés va mostrar el seu costat més íntimsta i delicat amb un molt bon gust musical i amb una veu treballada i càlida.

Va seguir amb l’ària de Ilia d’Idomeneo amb molt bon legato, amb expesió emotiva i amb una musicalitat propera i delicada.

Les seves últimes intervencions durant el concert varen ser les àries de Der Freischütz i Giuditta on Júlia Farrés va demostrar tot el seu potencia,l ja que és un repertori que li va a la perfecció amb una interpretació molt fresca i natural, amb un molt bon tímbre de veu amb cos, força, musicalitat i energia, i a més és una cantant que posseeix una veu que es alhora avalotada i fresca amb uns aguts generosos.

El pianista Alfredo Abbati va ser en tots moments un intèrpret amb seguretat tant tècnica com musical, tant en els moments que tocava amb la cantant com en el moment que va tocar la partitura de Haydn on va interpretar la partitura amb una musicalitat molt ben construïda durant l’Andante con variazioni. Mentres formava duo amb la soprano va donar-li l’atmosfera que necesitava cada partitura.

 

 

Ofèlia Roca