26 julio, 2021

Dos romàntics del piano; Schubert i Liszt

Festival MAS i Mas   Sala Jujol de L a Pedrera

 

Dissabte 27 d’agost de 2011

 

 

F.Scubert: Impromtu en La bemoll Major D.935, Impromtu en Re Major D.935

F.Liszt: La Vallée d’Obermann

 

Katia Michel – Piano

 

La jove pianista Katia Michel ja posseeix avui en dia la maduresa musical, la profesionalitat a sobre d’un escenari, la tècnica pianistica i la comunicació expresiva d’una pianista de nivell.

El concert va començar amb dos coneguts Impromtu de F.Schubert on la pianista va expresar la música amb un so de gran qualitat tant als fortes com als pianos. Va fer un Schubert molt íntim amb moments del tot expresius amb una gran calidesa i força. A més és una pianista que posseeix una gran expresivitat i gran musicalitat, ja que tot el que interpreta te un sentit musical per on vol que la música camini.

La partitura “La Vallée d’Obermann” de F.Liszt que va interpretar Michel va estar plena de matisos i dinàmiques diferents passant del piano més delicat al forte més generos i expresiu. Aquesta partitura a més té unes grans dificultats tècniques on Katia Michel les va brodar, ja que és una pianista que domina la tècnica pianistica a la perfecció. Li va donar a la partitura una gran expresió i musicalitat comunicativa amb una manera de tocar amb personaliata i carisme.

 

 

Ofèlia Roca